Terug naar overzicht

Wolvenkinderen koopt duurzaam, jij ook?

Line
  • Geschreven op: 18/12/2020
  • Geschreven door: Roosje

Als je ons al even kent, dan weet je dat we bij Wolvenkinderen ook aandacht besteden aan korte keten en duurzaamheid. Met de feestdagen voor de deur, slingeren de eindejaarslijstjes met cadeautips overal rond, en wij willen daar nog een extra slinger aan toevoegen.

Ontdek hieronder 10 van onze favoriete merken van dit moment!

Gewoon, zomaar. Maar vooral omdat het duurzame Belgische merken zijn die uw centjes dubbel en dik verdienen. Kies om onze lokale economie te steunen door te winkelen bij hen of andere handelaars die lokaal geproduceerde of duurzame alternatieven aanbieden. Je aankoop doet onze eigen economie draaien én je steunt het milieu ook nog eens. Iets over twee vliegen in één klap...

Wolvenkinderen voor Ducksday

Ducksday
There is no such thing as bad weather, only inappropriate clothing, right? Originele en kwaliteitsvolle outdoor kledij voor kinderen dat op een duurzame manier wordt geproduceerd. 
Meer info

Cîme Skincare
Kwalitatieve en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Dé basis voor elke moeder met onvermoeibare Wolvenkinderen.
Meer info

Cîme Skincare
Forest to Plate

Forest to Plate
Bij Forest to plate ben je aan het juiste adres voor allerlei outdoor activiteiten én meteen ook voor het juiste outdoor materiaal. Geen excuusjes meer dus om die winterkampeertrip uit te stellen. Let's go!
Meer info

PÀI
Mocht je nog steeds geen herbruikbare rietjes hebben, dan vertellen we het niet door, maar grijp dan nu je kans om een prachtige set van roestvrij-stalen rietjes in huis te halen van Pài. Leuk weetje: deel van de opbrengst gaat naar The Ocean Clean-Up.
Meer info

Pài
Blommm

Blommm
100% biologische bloemen. Bij Blommm kan je terecht voor workshops met bloemen, DIY-boxen en kan je een prachtige blommmenboeket bestellen.
Meer info

Redopapers
Papierwaren 100% gemaakt uit papierafval. Agenda’s, verjaardagskalenders, weekplanners, notebooks, enveloppen... Redopapers heeft het allemaal!
Meer info

Les Odettes

Les Odettes
Geef een ervaring cadeau! Ben je graag buiten? Wil je meer leren over wilde planten, waar je ze kan plukken en hoe je ze kan bereiden en bewaren? In de workshops bij Les Odettes leer je wilde planten herkennen op basis van uitzicht, standplaats, geur en smaak.
Meer info

Captain Cork
Handtassen, boekentassen, portefeuilles, yogamatten, computertassen... Bij Captain Cork vind je een ruim aanbod kwalitatieve én eco-friendly kurken tassen en accessoires.
Meer info

Captain Cork
Supergoods

Supergoods
Supergoods is een (online) winkel met een duidelijke focus op ecologische en eerlijk vervaardigde producten, vooral in fashion.
Meer info

Blabloom
Van verzorgingsproducten over kleding tot het leukste speelgoed, je vindt er zowat alles, zolang het duurzaam is.
Meer info

Blabloom

Wolvenkinderen
Last but not least, Wolvenkinderen! Ons boek is helemaal gedrukt op duurzaam FSC papier en met ons verhaal willen we onze wolvenroedel ook duurzamer leren leven. Must have voor de avonturier.
Meer info