Selecteer een pagina

Heb je ooit een diepe band gevoeld met een bepaald dier, of gemerkt dat een bepaald type dier steeds weer in je leven of dromen lijkt te verschijnen? Zo ja, dan heb je misschien een spirit animal!

Waarom je geestdier ontmoeten?

Een geestdier is een dier dat staat voor je innerlijke zelf, je persoonlijkheidskenmerken en je spirituele reis. Het is een symbolische weergave van de kwaliteiten die je bezit of die je nastreeft. Spirituele dieren kunnen in vele vormen voorkomen – van de majestueuze adelaar tot de speelse dolfijn, van de wijze uil tot het sierlijke hert.

Het concept van spirituele dieren is een onderdeel van vele culturen door de geschiedenis heen. In de Indiaanse cultuur bijvoorbeeld werden spirit animals gezien als gidsen en beschermers, die wijsheid en steun gaven aan hen die hen opzochten.

In veel andere culturen werden dieren vereerd als heilige wezens met unieke kwaliteiten die mensen konden helpen zich te verbinden met de natuurlijke wereld.

 

Je kiest je spirit animal niet

Hoe kan je uitzoeken wat je spirit animal is? We dachten dat je het nooit zou vragen… In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan je eigenlijk zelf je spirit animal niet kiezen. Het is niet omdat je graag een wolf als spirit animal zou hebben, dat dat dan ook je spirit animal is.

Jij kiest je spirit animal niet, je spirit animal kiest jou!

Ok, maar hoe dan?

Hold our cacao. Wolvenkinderen heeft voor jullie een heuse spirit animal journey uitgewerkt.

Stap mee in een betoverende reis van zelfontdekking met onze begeleide meditatie naar je spirit animal.
Deze unieke ervaring is speciaal ontworpen voor kinderen van 7 tot 77 jaar, om je te leiden naar de diepste hoeken van je geest, waar jouw spirit animal op je wacht.

Dankzij een meeslepend verhaal, geluidseffecten en binaural beats, kun je helemaal ontspannen en je verbeelding de vrije loop laten.  Deze ervaring zal je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en een gevoel van verbondenheid met de natuurlijke wereld te ontwikkelen.

 

Voor het leven

Jouw krachtdier kan een heel leven lang bij je blijven, of weer verdwijnen zodra het niet meer nodig is. Als kind kan het vertrouwen en veiligheid geven om contact te maken met een geestdier. Het kind kan vragen stellen, advies krijgen of simpelweg even rust vinden in de hectiek van het leven.
Ook als ouder zul je merken dat je een nauwe band met je spirit animal krijgt.
Soms lukt het niet meteen om contact te leggen met je spiritueel dier in een meditatie, dat is niet erg.

Je kunt het op een andere keer opnieuw proberen. Ook als het wel gelukt is, blijft het luisterverhaal van jou, zo kun je het beluisteren om later opnieuw in contact te komen. Eender wanneer jij daar nood aan hebt.