Selecteer een pagina

RITUELEN

RITUELEN

Van WILD naar KALM

OVERZICHT

SOUND JOURNEY

Duik in een meeslepende klankreis waar een moedig kind samen met een vriendelijke wolvenroedel het bos verkent. Het is een avontuur dat versterkt, vol wonderen en wilde ontdekkingen, een verhaal dat elk kind doet dromen van hun eigen kracht en verbondenheid met de natuur.

Duur: 22min

sound journey

Ervaar een rustgevende meditatie waarbij je rond het kampvuur zit met je dierbaren. Voel de warmte die je omhult en laat het zachte geknetter van het vuur je tot kalmte brengen.

Duur: 11min

BODYSCAN

Met deze oefening leer je te focussen op je lichaam, in plaats van op je overlopende geest vol gedachten en emoties. Via deze techniek leer je stap voor stap je lichaan te voelen, van je voeten tot je hoofd, wat bijdraagt aan kalmte, aandacht en waardering.

Duur: 10min

oefening

Trataka is een eenvoudige, maar krachtige meditatietechniek. Het helpt bij het verbeteren van concentratie, rust en visuele vaardigheden door naar een object te staren.

SOUND JOURNEY

Ga op ons magische spirit animal avontuur. Een spectaculaire reis waarbij je jouw krachtdier ontdekt. dat wijsheid, kracht en inzicht biedt voor persoonlijke groei en bewustzijn.

Duur: 22min. 

affirmaties

Onze affirmaties voor Wolvenkinderen helpen hen hun innerlijke kracht te vinden, moed te tonen en leiderschap te ontwikkelen, geïnspireerd door de spirit van de wolf.

Duur: 9min

OEFENING

Onze zelfliefde oefening helpt kinderen om hun eigenwaarde te erkennen, zichzelf te accepteren zoals ze zijn en een positieve relatie met zichzelf te ontwikkelen.

Onze ‘Boomhut Reis naar de Wolken’ nodigt kinderen uit om bewust in het moment te leven. We verkennen een wereld boven de bomen, waar we leren waarderen wat er nu is en de schoonheid van onze omgeving herkennen.

Duur: 18min

dankbaarheid

Onze dankbaarheidspraktijk voor kinderen moedigt hen aan om de schoonheid in hun dagelijkse leven te erkennen.

Duur: 8min

oefening

Onze oefening in oogcontact bevordert diepere verbindingen, zelfontdekking en dankbaarheid. Het is een krachtige methode om mindfulness te cultiveren en intimiteit te verdiepen.

sound journey

Onze ‘smelt’-oefening is een vrolijke kindvriendelijke bodyscan. Het stimuleert ontspanning en zelfbewustzijn. Laat je kind spelenderwijs ‘smelten’, perfect om de nacht in te gaan in pure rust. 

Duur: 7min

ademwerk

Laat kinderen spelenderwijs ontspannen met deze Brahmari-ademhalingsoefening. Deze ‘zoemende bij’ ademtechniek is leuk en bevordert rust en concentratie.

rituelen

BONUS

voor wolvenouders

zuurstofmaskerprincipe

Het is belangrijk het zuurstofmaskerprincipe te volgen: zet eerst je eigen masker op, voordat je je kind helpt. Hoe meer we ontdekken hoe we zelf mindful kunnen zijn, hoe meer we ons kunnen wenden tot mindful ouderschap strategieën en het vermogen van onze kinderen waarderen om aanwezig te zijn in elk moment.

Er is een innerlijke set van vaardigheden nodig in het ouderschap – een bewustzijn van wat is, wat verandert, en wat er toe doet in de toekomst. Neem in het dagelijks leven de tijd om je eigen gevoelens op te merken, pauzeer voordat je reageert en oefen in luisteren. 

In deze bonussectie zit een korte meditatie voor ouders, en een overgangsritueel dat je kan gebruiken om in de juiste energie aan je avondritueel te beginnen.

 

babarich
by Baba Rich
dunijs

Overgangsritueel: Wolven op dun ijs

by Baba Rich

RItuelen

OVER

Baba Rich

Baba Rich, een naam die de wilde geest van een wereldzwerver en de wijsheid van een oude ziel oproept. Als de alphawolf van de legendarische Wolvenkinderenroedel, is hij meer dan zomaar een man – hij is een natuurkracht.

Zijn veelzijdige portfolio weerspiegelt de uiteenlopende landschappen die hij heeft getemd: fotograaf, filmmaker, alchemist, muzikant, en meester verhalenverteller. 

De glinsterende podia en oorverdovende luidsprekers van zijn muziektourtijd met topartiesten heeft hij verruild voor de rustigere geneugten van het leven. Nu vindt hij zijn geluk in het ritselen van de bladeren, het gefluister van de wind en het knetteren van kampvuren. Hij klimt in bomen voor die ene perfecte foto of om gewoonweg vanuit een hoger perspectief over het leven te mijmeren.

In een wereld die verslaafd is aan snelheid en lawaai, staat Baba Rich als een indringende herinnering dat stilte, natuur en echte verbindingen het leven verrijken.

Connecteer met hem en ontdek de magie die hij in de wereld ziet; je ziel zal je dankbaar zijn.