Terug naar overzicht

Gratis begeleide meditatie: Rennen met de Roedel

Line
  • Geschreven op : 18/04/2023
  • Geschreven door : wolf_admin
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Stel je een wereld voor waar het mysterie van de nacht en de wildernis zich vermengt met kinderlijke verwondering. In dit betoverende audioverhaal volgen we een moedig kind dat zij aan zij met de wolven loopt, over kronkelende paadjes in het bos en door verborgen valleien.

Dankzij het spectaculaire sound design wordt je direct meegezogen in dit avontuur. Voel de wind in je haren, hoor de zachte voetstappen van het kind en de krachtige passen van de wolven. Laat je betoveren door de magische melodieën die elke wending en draai in het verhaal ondersteunen, en waan jezelf midden in deze wonderlijke wereld.

Dit verhaal is niet zomaar een vertelling; het is een meeslepende mindfulnesservaring waarin muziek, magie en natuur samenkomen om een onvergetelijk avontuur te creëren. Ideaal om voor het slapengaan te beluisteren.

Duik in een wereld waar dromen werkelijkheid worden en waar een kind de magie van de natuur leert kennen. “Rennen met de Roedel” wacht op je.

Laat je meenemen op dit magische avontuur en voel de kracht en verbondenheid met de wolven.

Taal: Vlaams (Nederlands)
Duur: 22minuten
Verteld door: Baba Rich

Bij dit verhaal ontvang je als bonus ook nog waardevolle informatie over hoe je mindfulness op een effectieve manier bij je kinderen kunt introduceren. Als extra bonus geven we je ook nog een overgangsritueel, speciaal ontworpen om de drukte van de dag te overbruggen naar de sereniteit van de avond.

Dit alles maakt deel uit van Roedelrituelen, een 11-daagse mindfulness challenge, op maat gemaakt voor Wolvenkinderen.