Selecteer een pagina

Ahooo! In deze snelle, moderne wereld, waar stress en prikkels in overvloed zijn, kan rust vinden net zo moeilijk zijn als de weerspiegeling van de maan vangen in een meertje.
Maar vrees niet, want te midden van de chaos heeft Wolfskinderen een oplossing!

Stel je voor dat je blootsvoets door de wildernis rent, geleid door de stralende gloed van de Supermaan, op een betoverende reis naar bewustzijn en mindfulness.
En raad eens? Het is ook nog eens de perfecte reis voor je avondritueel!

Rennen met de Roedel is een Sound journey zoals je niet eerder gehoord hebt!

Onmogelijk om je niet te laten meeslepen door de muziek, geluidseffecten en magische sfeer in dit 11-minuten durende verhaal.
Een luisterverhaal op maat van Wolvenkinderen: spannend en vol fantasie, zonder ruimte voor rusteloze gedachten of slapeloze nachten.

 

Start jouw gratis luisterverhaal

 

 

Rennen met de roedel is niet alleen een boeiend verhaal, het is een krachtig hulpmiddel dat mindfulness en zelfontdekking stimuleert.

Als kinderen in dit fantasierijk duiken, dompelen ze zich onder in de essentie van mindfulness.
Door zich te richten op het huidige moment en hun gevoelens, leren ze de wilde wolven van angst en rusteloosheid te temmen.
Met elk gehuil en gefluister ontdekken ze de schatten van zelfkennis en krijgen ze inzichten van onschatbare waarde in hun emoties en innerlijke kracht.
En wat is een betere nacht om deze mystieke reis te beginnen dan onder de betoverende blik van de Supervolle Maan? Als de maan haar stralende licht laat schijnen, laat je je kleintjes dan de eerste aflevering van het mindfulness programma van Wolvenkinderen beleven.

Het is een speciaal cadeau, gratis beschikbaar, zonder verplichtingen!

 

In een wereld die nooit slaapt, is het vinden van innerlijke rust een ware zegen.

 

“Rennen met de Roedel” is de eerste sound journey en begeleide meditatie uit een reeks.
De volledige bundel, met levenlang toegang tot 11 mindfulness oefeningen en extra’s voor zowel kinderen als hun ouders staat nu online, met een speciaal lanceringsaanbod!